Love Rasulullah.

Thursday, December 10, 2009

DOA "pecah perut " Mufti membisu, Isu Dana Masjid..Mereka mula bersuara ..

Isu Royalti minyak berlarutan sehingga timbul Doa tok Guru yang di katakan bersifat kontroversi . Tok Guru tegas dengan tindakkanya kerana doa tersebut di tujukan kepada mereka yang mahu melakukan niat jahat dan kezaliman orang lain.

Muhyiddin Yasin rasa musykil dan terkejut dengan sejata orang mukmin tersebut. Nampaknya "orang Mukmin" , takut dengan senjatanya sendiri..

Respon Mufti lansung tidak ada dalam isu ini .

Dalam isu terdekat, DAP persoal dana bina Masjid . Mufti mula bersuara...

Mufti pun pilih isu..jangan kena suap sudah..Jika berani Mufti kena bidas Hujah nik Aziz, tak pun kalau bersetuju dengan NIK aziz ..keluarkan kenyataan nasihat kepada kerajaan malaysia supaya akur dengan amaran doa tersebut.

2 comments:

azam said...

Sayu bila dengar orang terpelajar biadap terhadap 'golongan agama'.Inilah yang disebut ustaz Uthman el Muhammdy kebiadapan intelektual.Maaf jika terkasar bahasa tapi hati saya tak tenang bile keaadaan begini berterusan.

Mohd Shafie Bin Hashim said...

terima kasih saudara azam...salahkah kalau saya hanya menimbulkan persoalan & kerisauan ? saya tidak menuduh . Bukankah di akhir zaman ini ramai penjual2 agama kerana dunia.dalam hadis ada cerita, dalam Alquran pun ada sebut. Saya tidak tujukan kepada nama sesiapa secara khusus..Biar saya biadap terlebih dahulu, daripada berdiam diri terhadap mereka yang hanya dok tengok saja Islam di permainkan...saudara lebih alim dari saya..salam perkenalan :)

Post a Comment

 

Tujuanku Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger