Love Rasulullah.

Monday, January 24, 2011

Tadi kan.........Saya singgah DTC kejap.

Apa khabar korang semua. Sy hrp korang semua dah makan dan berada dalam keadaan sihat walapiat. Today sangat meletihkan..for me je la. Hari Isnin adalah hari paling meletihkan buat sy. Harap korang tak jadi macam sy.

Ok, nak jadikan cerita kat sini,letih-letih sgt pun sy sempat gagahkan diri singgah tempat "Perhimpunan Geng Oren" dekat DTC UM ...Korang faham ka, apa itu "PGO" ..haha, sj ja sy buat isitlah sendiri , tapi nak habaq mai pasai sy p majlis pelancaran Pro M tadi.

Hmm, Boleh Gagah, ramai la juga, Duta-duta pun boleh tahan speech diaorang..
Sory la, tadi x sempat bawa kamera . so x amik gambar la, kalau x, sy dah upload dah dalam entri ni. X pa, la, Poster pun cukup la K.!

Rutin besa tiap tahun PRO -M akan bt benda ni, utk bgtau kata mereka dan bersedia utk berpilihanraya. Lepas ni mungkin akan byk lagi event-event yang akan mereka susun untuk memastikan mereka merampas kembali MPMUM .

sy nampak juga tadi SB dua tiga ekor. Tak kisahlah SB tu dari Polis ke, Pak Guard ke, Pelajar sendiri ke.

Geng Perempaun (konon srikandi Pro M la ) , agak ramai tampil nyatakan sokongan padu pada PRo M malam tadi.

Pak Guard , x kacau malam ni. Mereka hanya tengok saja.
Sy sempat sembang dengan Abg Guard tu, dia kata , ni besa ja ni. Tak buat kacau ok la dia kata. Tapi kalau buat kacau ,rosak harta benda Universiiti, siaplah kami akan bertindak , hehe.

Penyokong dan pendokong Pro M pula, x putus-putus mai, sampai sanggup berdiri . Tapi yang perempuan duduk ja tengok tadi. (manja kot...) perempuan la katakan .

Apapun so far so gud la.
Baru starting dah nampak "GAH"..lepas ni dekat-dekat PRK lagi hebat la rasanya . Semoga kemenangan semakin hampir kali ini Insyaalah. Jika x kali ni, tahun depan, jika tak tahun depan , tahun sekali lagi, pokok pangkalanya , BUAT KERJA SEHABIS BAIK BILA DAPAT AMANAH!!!!. TUHAN X TANYA MENANG @ KALAH, TUHAN TANYA APA YANG KITA BUAT ??"-EtC

Sekadar berceloteh
By Orang Kampung .

Baca, Faham, Gelak, & Komen :).

2 comments:

putrideeha said...

wah ust pie..pekena org pempuan nampak...

Mohd Shafie Hashim Al-Qadahi said...

Kenyataan UMUM..sape yg makan cili akan terasa pedasnya. Tp kot mana pun, "nampak Hebat" la.

Post a Comment

 

Tujuanku Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger